IN2IT: passie, talent en professionaliteit

Daadkrachtig inspelen op de nieuwe trends in IT, software en e-business. Gebruikmaken van de specifieke talenten van medewerkers met autisme en daarmee efficiëntere oplossingen bieden voor de klant. Dat is het oogmerk van IN2IT, een coöperatie met ITvitae en Specialisterren als grondleggers. Als partners maken wij een sterke vuist om zowel niches in de markt te bedienen, als grote opdrachten te verzilveren. De coöperatie kent een groeimodel. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners om marktsynergie te creëren. Dit stelt ons in staat om met meer expertise een breder pakket ICT-diensten aan te bieden. In alle gevallen ontzorgt IN2IT haar klanten. We maken het u zo makkelijk mogelijk.

IN2IT levert innovatieve ICT-oplossingen én is sociaal vernieuwend.

De aangesloten ondernemers zijn sociale pioniers; het merendeel van het personeel bestaat uit mensen met autisme. Juist door hun specifieke talenten en capaciteiten zijn deze bevlogen medewerkers, allemaal op hbo- en academisch niveau, in staat tot haast technologische perfectie. Ze komen door hun nauwgezetheid en scherpe focus met slimmere oplossingen. Dat zijn twee vliegen in één klap. Daarvoor staan ook de eerste twee letters van de naam van de alliantie. IN betekent zowel innovatief als inclusief. Voor IN2IT is het een geweldige uitdaging om het technisch vernuft (innovativiteit) van onze mensen om te zetten in kansen, zodat ook zij meetellen op de arbeidsmarkt (inclusiviteit). We leveren daarmee een significante bijdrage aan de MVO-doelstellingen van onze klanten en de Participatiewet.

Samenwerken met IN2IT levert de klant een dubbel zakelijk resultaat.

Door de handen ineen te slaan, speelt IN2IT in op de spectaculair groeiende vraag naar het ontwikkelen en testen van software, IT-beheer, Cyber Security, etc. Dat kan middels detachering, maar ook op onze eigen locaties. Daar kunnen we de meest complexe ICT-processen aan en komen onze mensen tot bloei. Een combinatie van intern en extern is vanzelfsprekend ook mogelijk: gemak dient onze klant. We sturen op output en performance. De begeleiding van onze medewerkers verzorgen we geruisloos, met voor de klant een optimaal resultaat!

Annerie Raaijmakers, directeur IN2IT:

Met IN2IT haalt een opdrachtgever passie, talent en professionaliteit in huis. Tegen een concurrerende prijs en met een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien helpen wij klanten met hun MVO-doelstellingen. Wij kennen het klappen van de zweep als het draait om ICT en ‘inclusief’ ondernemen. Een keuze voor ons is een keuze voor een arbeidsmarkt waar niemand wordt buitengesloten.

IN2IT is opgezet naar een idee en met financiële steun van maatschappelijk investeerder Start Foundation.