De Eerste Stap Naar Sociaal Ondernemen

Waar begint u als ICT-werkgever of HR-eindverantwoordelijke als u sociaal wilt ondernemen? Speciaal om die vraag te beantwoorden nodigen een combinatie van ICT-werkgevers (ACER, Centric, Ericsson, IBM, IN2IT, Interconnect, KPN, Ricoh, en SAP), branche- en werkgeversvereniging Nederland ICT en werkgeversnetwerk De Normaalste Zaak u uit om aanwezig te zijn tijdens het ICT Event: De Eerste Stap Naar Sociaal Ondernemen op donderdagmiddag 28 januari 2016 in Den Bosch.

Ook in de ICT willen we medewerkers met ‘speciale talenten’ c.q. een achterstand op de arbeidsmarkt aan het werk helpen. Daarom faciliteren wij een ontmoeting tussen diverse ICT-bedrijven, met en zonder ervaring in sociaal ondernemen, en voorzien we in antwoorden op vragen als:

  • Wat wordt er van mij verwacht?
  • Waar moet ik beginnen?
  • Waar kan ik morgen mee beginnen?
  • Hoe pak ik dit aan?
  • Welke kansen biedt het mij en wat levert dit mij op?

Een bijzonder event waar we vanuit de ICT-branche de ambitie uit willen spreken om samen te werken aan een ‘inclusieve arbeidsmarkt’ waar het talent van iedereen die wil en kan werken welkom is. Meld u snel aan, want vol is vol en er is erg veel belangstelling voor dit belangrijke onderwerp. Via deze website vindt u meer achtergrondinformatie en belangrijkste sprekers.

Datum en locatie

Dit event wordt gehouden op donderdag 28 januari 2016 vanaf 12.30 uur bij Ricoh Nederland, Magistratenlaan 2 in Den Bosch. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar en ook via het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via deze link. Entree is gratis.

Informatie

Bekijk hier het programma en verder informatie.