Computable nomineert Annerie Raaijmakers van IN2IT

De vakjury van de Computable Awards 2015 nomineerde vijf CEO’s van het jaar. Eén van die CEO’s is Annerie Raaijmakers van IN2IT. Raaijmakers is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Nederlands eerste coöperatie, waarin een viertal sociaal gedreven ICT-bedrijven hun krachten hebben gebundeld. IN2IT wil mensen met autisme aan de slag helpen in de ICT. Het idee en de opzet voor IN2IT zijn afkomstig van maatschappelijk investeerder Start Foundation.

Vanaf 5 juni kunnen Computable-lezers stemmen op: Annerie Raaijmakers van IN2IT

De jury ziet IN2IT als koploper van de ‘inclusieve economie’ waarin ieder talent meetelt in de arbeidsmarkt. Annerie Raaijmakers is het gedreven en enthousiaste boegbeeld van deze coöperatie. De jury is zeer gecharmeerd van dit initiatief en draagt daarom Annerie Raaijmakers voor als CEO van het jaar.

Elk jurylid beoordeelde alle voorgedragen CEO’s. Hierna kwamen zij bij elkaar om vijf ceo’s te nomineren op basis van de top tien best beoordeelde chief executive officers. Hieruit is een top vijf tot stand gekomen.De overig genomineerde CEO’s zijn: Eugène Tuijnman van SLTN Inter Access, Eugene Wolf van Logicalis SMC, Job Witteman van AMS-IX en Jordy Kool van Infotheek.

>> HIER STEMMEN <<

Annerie Raaijmakers - IN2IT

Dank voor je stem! Annerie Raaijmakers

Bron: Computable